Kittilässä on valtavan monipuoliset mahdollisuudet liikunnan harrastamiseen kaikkina vuodenaikoina.

Ympäröivä luonto tarjoaa lenkkipolkuja moneen makuun. Kittilän urheiluhalli tarjoaa monipuoliset liikuntamahdollisuude. Urheiluhallissa järjestetään tapahtumia sekä monien urheiluseurojen vakiovuorot. Levin keskuksessa on kuntosaleja, kaksi keilahallia ja Hotelli Levitunturin yhteydessä on sisäpelihalli ja vuonna 2010 uusittu kylpylä. Leviltä löytyy täysimittainen golf-kenttä, jonne Kittilän kunnan asukkailla on mahdollisuus ostaa  pelivuoro sopimushinnalla Kittilän kunnan neuvonnasta.

Levin hiihtokeskus on monipuolinen aktiviteettikeskus. Talvella Levillä laskettellaan, lumilautaillaan ja hiihdetään. Lisätietoa rinteistä ja laduista löydät Levin sivuilta. Pienemmille puuhaa löytyy myös Lastenmaasta. Kesällä voi esimerkiksi kiipeillä seikkailupuistossa, pyöräillä Bike Parkissa, ajaa kesäkelkkaradalla, nousta rinnettä jalkaisin tai maisemoita ihaillen gondolilla. Lisää tekemistä ja  Levin Activity Parkin toimintaa löytyy Levin sivuilta!

Kolmen kunnan yhteisellä kansalaisopistolla, Revontuliopistolla on tarjolla liikunta-aiheisia kursseja. Kittilässä on myös runsaasti urheiluseuroja, joita on listattu näillä sivuilla kohdassa Vapaa-aika, Urheiluseurat.